perjantai 27. toukokuuta 2011

23+2

Kiirettä on pitänyt, töissä ollaan valmisteltu kevätjuhlia. Iltaisin olen ollut todella väsynyt, kuten kyllä myös päivisin. Vielä kun jaksaisi kaksi viikkoa töissä niin sitten olisi viikko lomaa, sen jälkeen jos ei enää jaksa niin sitten ei jaksa, eipä olisikaan enää sitten kuin kolme viikkoa kesälomaan, jonka jälkeen alkaa äippäloma.

Tämän viikon tiistaina olin jo nukkumassa kun piskuinen alkoi jumpaamaan ja punkesi itseään niin että sen näki selkeästi päällepäin. Potkut olivat todella selkeät ja tunsin ne kädessäni selvästi, harmittikin miehen puolesta ettei tuo ollut kotona tuntemassa niitä. Lopulta kuvasin sitten videolle kuinka vihko nytkähteli vatsan päällä, videon laitoin miehen iloksi töihin ja olihan tuo sitä pitkin yövuoroa katsellut :)

Eilen illalla (to) istuskeltiin sitten miehen kanssa sohvalla ja mies asetti kätensä vatsalleni. Aikamme siinä istuttua piskuinen potkiskeli minua harvakseltaan, aluksi jumpsahteli alavatsalla ja sitten vasempien kylkiluiden alla. Mies pääsi tuntemaan ne molemmat :) Olen niiiiin onnellinen miehen puolesta!

Nuossa potkuissa alkaa olemaan jo ihan mukavasti voimaa, ei niitä enää sekoita mihinkään muuhun. Se aikaisemmin ollut kutina on aika pitkälti hävinnyt, joskus sitä pikkaisen tuntuu, mutta enää vähemmissä määrin. Silloin kun kutinaa tuntuu on piskuinenkin liikkeellä ja potkuja ja lyöntejä vilisee pitkin masua :)

Alan epäillä, että piskuisella on jo jonkinlainen rytmi. Aamuisin ja päivisin liikkeitä on hyvin vähän, joitakin kyllä, mutta töissä niitä ei varmasti kaikkia edes huomaa. Iltaisinkin kotona liikkeitä tulee vaihtelevasti, mutta huomattavasti voimakkaampia ja useammin kuin päivällä. Illalla 22-23 alkaakin sängyssä sitten jumpse, mutta jos menen aikaisemmin illalla nukkumaan niin tuota jumpsetta ei tule ollenkaan tai ainakin vain muutama hassu pieni tömäys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuret kiitokset kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltäni!