tiistai 10. toukokuuta 2011

20+6

Jatkuva väsymys tuntuu painavan päälle tällä hetkellä. Jo useampana aamuna on ollut järettömän vaikeaa päästä sängystä ylös, siitäkin huolimatta, että olen nukkunut kuitenkin sen kahdeksan tuntia tai yli ja saanut herätä töihinkin vasta kahdeksan maissa. Väsymys vaan tuntuu olevan koko päiväistä. Töissä tuntee kuinka väsymyksen vuoksi on herkillä, onneksi sää on sallinut olla paljon ulkona lasten kanssa, ei ole tarvinnut hermojaan kiristää sisällä metelissä. Saapi nähdä kuinka sitä pärjää loppuviikon jos luvattu sade tulee.

Ja mitenhän sitä pärjää jos tästä kesästä tulee yhtään luvatun kaltainen, jotkuthan on lupaillu samanlaista jollei lämpimämpääkin kesää kuin viimekesä. Minä kyllä rakastin viime kesää ja ottaisin sellaisia vaikka loppuelämäni, mutta tulevan kesän jaksaminen joskus hetken aikaa mietityttää. Minähän olen tunnettu palelemisesta, mutta nyt ihmiset hämmästelee kun vetelen vähissä vaatteissa niin sisällä kuin ulkonakin, minä joka viime vuonna sentään pidin sisällä ja joskus ulkonakin villasukkia vielä juhannusviikolla :) Raskaushan se taitaa lämmittää minua nyt.. mitenhän paljon se lämmittää heinä-elokuussa.

Katselin tuossa blogeja ja huomasin lähes kaikkien julkaisseen masukuvia, joskohan minäkin huomenna otettavan kuvan laittaisin esille, onhan tässä jo puoliväli ylitetty. Tosin loppuviikko saattaa olla sen verran kiireinen etten tiedä mikä päivä sen ehtii julkaisemaan.

2 kommenttia:

  1. Minä toivon oikein hartaasti ettei tästä kesästä tule viime kesän kaltainen, sillä 30 asteen helle tuskin auttaa ollenkaan vaappuankan oloa :D Jossain vaiheessahan uutisissa luvattiin elokuuksi oikein kovia helteitä. Jos tämä toteutuu, niin raskauteni viimeiset viikot voivat olla melkoista ähinää ja tuskaa.

    VastaaPoista
  2. En minäkään nyt huutele samanlaisten helteiden perään kuin viime kesänä, vaikka viime kesä olikin juuri sellainen kuin kesän mielestäni kuuluukin olla :) Olen tosin luvannut valloittaa työkaverin paljun jos kovat helteet iskee ja hän lupasi laittaa puutarhaletkun paljun reunalle valumaan jotta vesi pysyy kylmänä =)

    Sinulla se elokuu olisikin varmasti aika tuskaa kovilla helteillä. Tosin oma mahani tuntuu olevan jo sen verran valtava ja turvotustakin on jo nyt, etten tiedä miten helteistä selvittäisiin.. no pakkohan se on jos ne tulee, enkä mä ainakaan vielä aijo lämmöstä valittaa :)

    VastaaPoista

Suuret kiitokset kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltäni!