torstai 19. toukokuuta 2011

22+1

Ihan pikkasen harmittaa taas perhevalmennus, meillähän oli teemana tänään liikunta raskauden aikana ja rentoutuminen. Paikalla oli siis fysioterapeutti ja sen tekemisiin olen ihan tyytyväinen, mutta muutama muu asia sotki nyt meidän tapaamista. Ensinnäkin liikuntasali jossa meidän piti olla oli lukossa ja fysioterapeutilla ei ole sinne avainta ja talo meitä lukuunottamatta tyhjä. Toisekseen paikalla oli myös erään äidin noin 8v lapsi ja sen vuoksi fysioterapeutti sai varoa sanojaan, aiheena kun oli myös lantionpohjalihakset, jotka tunnetaan myös rakastelulihaksina.. Fysioterapeutti oli tosi pahoillaan tuon tapaamisen jälkeen. Anteeksi nyt vaan, mutta en kyllä ymmärrä miksi ihmeessä tuo äiti oli ottanut lapsensa mukaan.

Tämän lisäksihän meidän kunnassa on vielä se ongelma, että meillä ei ole perheohjaajaa vaan hänen tilallaan on terveydenhoitaja, että jee. Eikä meillä täällä tietenkään ole erillistä synnytysvalmennusta, joten sekin on ympätty yhteen parituntiseen josta terveydenhoitaja jo varoitteli, sisältää kuulemma teoriaa.

No, toivotaan että tuosta perhevalmennuksesta nyt olisi jossakin vaiheessa edes jotakin hyötyä ja edes joku kerta olisi onnistunut. Tänään oppi oli vain vanhan kertausta ja fysioterapeutin varovaista jutustelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuret kiitokset kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltäni!