torstai 12. toukokuuta 2011

21+1

Jälleen ollaan aloitettu uusi viikko, on tää hurjaa :)

Tänään oli myös ensimmäinen perhevalmennus. Ihan pikkaisen kyllä petyin, mutta ehkä ensikerralla jo parempaa kun on tuo "teoriajakso" nyt takana. Lähinnä mä kyllä petyin hammashoitajan puheisiin, mutta annetaan se sille naiselle anteeks kun oli ekaa kertaa vetämässä tuollaista ja vielä puhui aika huonoa suomea. Kelan edustaja sen sijaan oli ihan huippu, sen kans sai jopa höhötellä :) Kerrankin joku kelan ihminen oli ihminen ja hauska :)

Tänään kävin myös neuvolassa hakemassa lisää liuskoja verensokerimittariin ja samalla mitattiin hemppa, verenpaine ja katsottiin valkuaiset virtsasta. Kaikki muuten ok, mutta hemppa oli taas laskenu, 112 oli viimeeks ja nyt 107. Kävin sitten hakemassa ihan oikeaa rautaa apteekista ja toivon ettei vatsa muutu kiveksi. Vähän mä kyllä tuota hempan laskua osasin aavistellakkin kun on ollu huimaista ja 24/7 väsymystä, vaikka olenkin nukkunu ihan hyvin. Unohdin neuvolassa kysyä tuosta vihlonnasta mitä vatsassa on nyt muutamana päivänä ollu, ihan alhaalta vatsaa vihlaisee välillä ilkeesti ja tänään vihlonta ylettyi jo ylemmäksikin vatsaan.

Ja kuten lupasin niin laitetaanpa tähän mukaan myös tuo masukuva, joka tosin on otettu tänään eikä päivillä 21+0, kuten koitan tavallisesti ottaa sen tai siis mies ottaa ja minä seison vatsan kanssa kuvassa :)


21+1 masu, mitäs tuumaatte? Minkä kokoinen tuo teidän mielestä on? Onko viikkoihin nähden iso, normaali vai pieni? Ja voin kertoa et noi tulevat maitovarastotkin on aika valtavat jo nyt, ei enää isompia ritsikoita Seppälästä tai Lindexiltä löydy, en tiiä mistä seuraavat käydään ostamassa.. tai ne imetysliivit : /

8 kommenttia:

 1. Hyvän kokoinen ja kivasti jo pyöristynyt:) Itsellä viikkoja 20 ja mahasta saa pallon vasta kovasti pullistelemalla. Kuinka pitkä olet?

  Mukavaa odotusta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anonyymi!

  No, en saisi itseäni pitkäksi, pituutta tai oikeastaan lyhyyttä löytyy 157,5cm ja tuo puolikas on tosi tärkee olla mukana :)

  Mukavaa odotusta myös sinulle!

  VastaaPoista
 3. No minulla maha on varmaan levinnyt laajemmalle alueelle, kun pituutta on 169cm. Odotan innolla pyöreää vauvamahaa, josta voi olla varma, ettei se ole vaan muuta pehmustetta:)

  VastaaPoista
 4. Juu kaipa se tälläisessä lyhyessä varressa joutuu mahakin tyytymään pienempään tilaan.

  Mun ystäväni joka on hiukka yli 170cm sai juuri vauvan ja hän kertoi mahan tulleen kunnolla esiin vasta ihan juuri ennen äitiyslomaa. No yksilöllistä tuo on varmasti pitkilläkin ihmisillä, joten toivotaan ettet sä joudu odottamaan ihan niin pitkään.

  On se tuon minunkin mahan päällä hieman ylimääräistä pehmustetta, että jos oikein hoikka olisin niin tuskin tuollaista mahaa vielä saisin kantaa :) Ja huomaan kyllä välillä aamumahan olevan pienempi kuin iltamahan, turvotusta ja muuta kai siihen mahankin päälle kertyy.

  VastaaPoista
 5. Eikä! Kateudesta soikeena , siis aivan ihana masu <3 mennään noin samoilla viikoilla ja mulla saa tuosta mahasta vielä kummastella että onko se nyt raskausmahaa vai onko tullut syötyä vähän ylimääräistä ! :D ja tuntuu että enemmän se vauva venyy jenkkakahvoihin päin kuin mahaan päin!

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa susilapsi!

  Kävin sitä sun masukuvaa katselemassa ja onhan se sullakin jo ihan selkeä vauvamasu :) Sitä ei vaan tahdo itse nähdä samalla tavalla kuin toiset, näin kävi ainankin minulle :)

  Eikös ne sano et poikamaha kasvaa eteen ja tyttömaha sivulle, ehkä sulla on sitten tyttö siellä kasvamassa :) No mä en kyllä noihin "ennustuksiin" usko. Ootkos sä miten pitkä? Tuntuu pitkillä ihmisillä tuo masun kasvu olevan "hitaampaa".

  VastaaPoista
 7. heips, onpas kivan oloinen blogi :) ja ihana vaavimaha (ikävä omaa) :D harmittaa kun alkuraskauden aikoihin tuli otettuu niin vähän kuvia..siis massusta.. ja sit kun ei oo merkannu niitä viikkoja ylös.. :( ei voi seurata kasvua niin.. noh, enskerralla sit ;) Onnea looppuraskauteen ja tulevaan koitokseen :) ps. joudun laittamaan tämän anona (jostain syystä en saa tuota google-tiliä "auki"?) www.nuokki-myeverything.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Hei vaan Nuokki!

  Kiitoksia kovasti, tuollaiset sanat lämmittävät aina mieltä kovasti.

  Seuraavalla kerralla sitten kuvailet ahkerasti ja muistat ne päivämäärätkin =)

  Kiitos kiitos ja onnea sinulle pienestä ihanasta pojasta!

  Kävin jo hieman blogiasi lukemassa, kuten ehkä jo arvasitkin :)

  Mulla on kans joskus vaikeuksia avata muiden blogissa tuota googletiliä, mutta mä olen selvittäny ongelman sillä et avaan selaimeen toisen välilehden ja kirjaudun ekaksi blogiini sisään, sitten päivitän lukemani blogin ja tämän jälkeen kommentoin. Näin olenkin jo valmiiksi kirjautunut, eikä tarvitse enää kirjautua kommentoinnin vuoksi.
  (ymmärsiköhän tuota sepustusta kukaan :)

  VastaaPoista

Suuret kiitokset kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltäni!