lauantai 26. maaliskuuta 2011

14+3

Katosi sitten kivut ja kirvelyt eilen kun ne tänne valitin :)

Jahas, mulla oli aihe mistä meinasin kirjoittaa, mutta mä unohdin sen sillä aikaa kun kirjoitin tuota ekaa lausetta :) No kirjoitetaan sitten siitä kuinka unohdan kaiken koko ajan.

Mulla on nyt jo kai neljättä päivää ollut mielessä eräs aihe joka pitäisi netistä googlettaa ja pikkaisen sitä aihetta tutkia. Vaan arvatkaa miten sen kanssa on käynyt.. Aina kun pääsen koneelle unohdan mikä se aihe oli. Ja hei mulla on kone ja selain aina auki siis todellakin aina 24/7. Eilenkin illalla muistin sen, istuin tuolille, klikkasin selaimesta googlen auki ja naps, oli unohtanut mitä olin etsimässä. Arvatkaa kuinka kivaa :) Eikä tuo siis todellakaan ole ainoa asia minkä unohdan.

Onneks mies lähtee tänään mun kanssa ruokakauppaan, muuten mä varmaan unohtaisin itseni sinne.

2 kommenttia:

  1. Heh, ihan tuttua tuo unohtelu :D Varsinkin nyt raskausaikana oon unohtanut vaikka mitä ja välillä ihan huvittavaakin :D Tärkeät menot on pakko laittaa ylös, koska muuten unohtuisi!

    VastaaPoista
  2. Mä muista vielä kaikki isommat asiat edes jotenkuten, mut nää tällaiset pienet asiat kuten, minne olin menossa, mitä olin tekemässä, mitä etsin jne. ne mä unohdan :)
    Huono muisti mulla on aina ollu, mut tuntuu et nyt se on vielä pahentunu.

    VastaaPoista

Suuret kiitokset kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltäni!