keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

14+0

Palasin maanantaina töihin kuuden viikon sairaslomalta ilmeisesti vain kaapatakseni muksuilta flunssapöpön. Olen nääs jälleen sairaslomalla, voi perse!

Meille saapui tiistaina paketti Raskauskeijulta joka piti sisällään dopplerin ja bola-korun. Dobblerin pääsi tietysti heti kokeiluun ja hyvin toimi :) Mies ei tosin ollut eilen kuuntelemassa, ei muuten ole vielä kertaakaan kuullut pikkuisen sydänääniä. Ehkä tänään illalla kun tulee kotiin tai sitten huomenna. Pikkuisen mua pelottaa tuo dopplerin käyttö, ei kai siitä voi olla haittaa vauvalle??? Miten pitkään sitä uskaltaa kerralla käyttää ja kuinka usein??? Lauantain kaltaisten pyllylleen lentojen vuoksi päätin sen kuitenkin lopulta hankkia ja kun se kerran on niin eihän sitä malta olla käyttämättä :)

Bola-korukin roikkui eilen kaulassa ihan vain jotta sain itse kuunnella sen kaunista helinää, vauvahan sitä ei vielä kuule. Muutaman kerran kyllä illalla ihmettelin mistä se selähdys tuli kunnes muistin korun kaulassani :)

2 kommenttia:

 1. Hei, vastasin sulle tuonne mun blogiin. Mä en jaksa uskoa, että tosta olisi haittaa pikkuiselle. Jotkut suosittelee, ettei joka päivä kuuntelisi, mutta jotkut kuuntelee sen 1 minuutin ajan kerran päivässä ja jotkut 2-3krt/viikko 15 minuuttia kerralla. Mielestäni enemmän haittaa on stressaamisesta, kuin kuuntelemisesta ;)

  Koska tuota BOLA korua pitäisi/kannattaisi rueta käyttämään? En omista ainakaan vielä semmoista :) En tiedä tulisiko sitä sitten käytettyä, kun en kovinkaan "koru"tyyppiä ole muutenkaan.

  VastaaPoista
 2. Stressaaminen nyt on sietämätöntä itselleenkin, saati sitten varmasti vauvalle.

  Tuolla Raskauskeijun sivulla sanotaan et Bola-korua voi pitää viikolta 20 lähtien, mut sit jossain sanotaan sikiön kuulon kehittyvän viikoilla 17-18, joissain paikoissa taas noin viikolla 25. Joten ihan tarkkaa ajankohtaa tuolle on aika vaikea sanoa.
  En minäkään erityisemmin korutyyppi ole, mutta tuo Bola-koru tuntuu ajatuksena niin kivalle, että sitä ajattelin koittaa käyttää :)

  VastaaPoista

Suuret kiitokset kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltäni!