torstai 17. maaliskuuta 2011

13+1

Varoitus, sisältää jonkin verran pissajuttuja :)

Olin sitten osastolla kaksi yötä, ekana yönä jouduin turvautumaan Litalgiiniin, toinen yö oli sitten ihan vain varmistukseksi ettei kivut ala taas. Ei ne mua sitten enempää tutkineet, odoteltiin vain tuloksia, jotka sitten kertoi ettei ainankaan pissatulehdusta ollut. Todennäköisesti kyseessä oli siis pienen pientä munuaiskivi soraa joka liikkuessaan munuaisissa aiheutti kipua, mutta jonka ulostulon ajankohdasta ei ole havaintoa. Lääkkeeksi sain ohjeen juoda paljon ja varmuuden vuoksi vältellä hieman maitotuotteita. Noiden maitotuotteiden välttelyn vuoksi ois ollu tosi hyvä jos noita munuaiskiviä ois tavoitettu virtsasta jotta ne ois voitu analysoida, raskaanaolevalle kun maito on kuitenkin tärkeää. Vaan kun ei niin ei, juustoa saan kuitenkin syödä ja onneks noissa Multi-tabs raskaus monivitamiineissa on tuota kalsiumia kuitenkin. Olishan se kyllä muutenkin ollu kivaa jos niitä kiviä/soraa olis saatu kiinni, olis varmistunu diagnoosi, eikä tartteis ollu epävarma mistä nuo kivut johtui.
Sairaslomaa ne kirjoitti mulle vielä tämän viikon. Puuh, mä kun niin riemuitsin jo viime viikon lopulla et vihdoin pääsen takaisin töihin. Tää on nyt jo kuudes viikko jonka olen putkeen sairaslomalla ja alkaa todellakin jo kypsyttämään, pahoinvoinnin kanssa kun ei kaueasti mitään tehty, eikä mihinkään menty. Ei tosin kyllä tän munuiskivi pelonkaan kanssa uskalla kauhean kauas ainankaan yksin lähteä, kipu kun muuttuu ihan hetkessä sietämättömäksi niin aja siinä sitten autolla sairaalaan pitkän matkan päästä, kun mitenkään päin ei ole hyvä olla.

No nyt ei ole kipuja onneks ollut, jotakin hyvin pientä välillä, mutta se on ollut ihan minimaalista ja saattaa johtua ihan kohdun kasvamisesta. Tosin kun nuo kivut lakkas alkoi närästys, ihan veden juominen riittää, että alkaa kamala polte :( Toivotaan kuitenkin, että maanantaina mä pääsisin jo töihin, mut ei hehkuteta sitä vielä liikaa jottei se taas epäonnistu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuret kiitokset kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltäni!