keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

12+0

Uusi viikko alkoikin sitten paljon nopeammin kuin alkuun kuvittelin :)

Käynti neuvolalääkärillä oli tänään ja pääsin kuuntelemaan sydänääniä ekaa kertaa :) Tosin kuuluivat aika huonosti, muutama selkeä lyönti aina ja sitten taas hävis, oisko kaveri sitten taas jumppallut kovasti vai mistä kiinni. Neuvolanlääkäri kuuli kyllä pidemmänkin pätkän, mutta itse en kerinnyt erottamaan sitä oman sykkeeni takaa kun se sitten jo katosikin. Harmi ette mies päässyt mukaan, onneksi kolmen viikon päästä neuvola taas ja sinne mies pääsee.

Neuvolalääkäri kirjoitti neuvolakorttiin päiviksi 11+2, eli tuon vanhan lasketunajan mukaan.. miksihän, tietääkö joku? Onko tuo yleinen käytäntö, että vanhoissa päivissä pysytään vaikka laskettuaika olisikin siirtynyt? Ultrassa ne nimittäin eilen kuitenkin kirjoitti uusien päivien mukaan ja nyt neuvola kortti näyttääkin hassulta kun..
8.3. = 11+6 ja
9.3. = 11+2.

Unohdin eilen kertoa erään tärkeän tiedon, eli pikkuisen pituuden :) Korjaan sen eiliselle ja tulkoon nyt myös tähän, eli 51,2mm, on meitin pikkuinen. Pieni, mutta "niin" iso, näinhän ensimmäisen sykkeen jo kun pikkuinen oli 1,5mm. Eli melkein viisi senttiä sitten :)

2 kommenttia:

  1. Onnea odotuskeen! Löysin blogisi ja pakkohan oli lukijaksi ryhtyä, kun itselläkin la syyskuussa (15.päivä). Meille on tulossa neljäs :) tervetuloa seuraamaan minunkin blogia. Aloitin sen lähinnä remonttiblogina, mutta parhaillaan remontit on tauolla ja vatsa päässyt pääosaan ;) Lotta 13+0

    VastaaPoista
  2. Hei ja kiitos Lotta! Kävinkin jo kurkkimassa blogiisi ja liityin samalla lukijaksi, remontointi, sisustus ja raskaus kiinnostaa aina :)

    Onnea myös sinulle/teille odotukseen!

    VastaaPoista

Suuret kiitokset kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltäni!