tiistai 8. maaliskuuta 2011

11+1 onkin sitten 11+6

Ultrassa kaikki erinomaisesti. Niskaturvotusta miehen muistin mukaan 0,8mm joten sen suhteen ei huolta. Kovin oli vaihdikkaalla päällä pikkuinen, ei meinannut mittauksesta ja kuvauksesta tulla mitään kun kylkeä piti kääntää puolelta toiselle, vääntelehtiä ja iskuja jaella kohdunseinään :) Lopulta pikkuinen kuitenkin asettui kyljelleen, "hikotteli" hetken ja kävi nukkumaan. Sen jälkeen ei saatu enää kääntymään vaikka kuinka koitettiin vatsaakin painella. Ei se tuota aktiivisuutta ainankaan minulta ole perinyt :)

Laskettuaikakin siirtyi sitten viisi päivää aikaisemmaksi ja onkin nyt sitten 21.9.2011. Päivät tällä hetkellä siis 11+6, aluksi mittaili kyllä päiviksi jopa 12+4, mutta tuo nyt olisi ollut ihan pielessä joten pyysi vielä toisenkin siihen mittailemaan. Todellisuudessa veikkaan päivien olevan jotakin 11+6 - 11+1 väliltä, tiedän nimittäin aika tarkkaan milloin tuo ovulaatio on ollut. Mutta, näillä päivillä/ajoilla nyt mennään loppuraskaus ja kelpaa mulle :) Pikkuisen pituus on mittauksen mukaan 51,2mm, enää ei siis tarvitse kuin noin kymmenkertaistaa tuo pituus ja ollaan valmiita avaraan maailmaan :)

Kovasti teki mieli jo kaupasta ostaa body ja puolipotkarit, jätin vielä kuitenkin kauppaan, taidan olla liian taikauskoinen :)

Alavatsassa on taas ollut ultran jälkeen vihlontaa, kuten myös oikeassa kyljessä.. no sama on toistunut joka kerta ultran jälkeen joten koitan olla huolehtimatta.

Pahoinvoinnin suhteen olo on aika hyvä, närästyskään ei pahemmin vaivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuret kiitokset kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltäni!