perjantai 23. joulukuuta 2011

Pikaisen joulutervehdykset

Täällä on joulutohinat kovassa vauhdissa. On Joulupukki tonttu apureineenkin tehnyt kovasti hommia ja huomenna varmasti ainakin pikkumies saa monta pakettia, vaikka isi ja äitihän ne paketit saa toki vielä tänä jouluna avata :)

Mummi tuli meitä eilen jo tänne auttamaan ja apua siitä onkin ollut, nyt on kaupassa käyty, pölyt pyyhitty, pyykit pesty, lattiat pesty, vessa siivottu ja tiskipöytäkin kiiltää. Ei ole pikkumiehen kanssa äiti ja isi kerinnyt kunnolla siivoamaan mutta, vaikka mumminkin kunto on aika huono niin kummasti saa aikaiseksi kun on kaksi kättä ja yksi syli enemmän.

Huomenna syömään tulee myös fammu O-fafan kanssa, tuo tullessaan kalaa ja laatikot. Äiti toki syö huomenna aika rajoitetusti, jää moni herkku ensi jouluksi, mutta eiköhän tästä selvitä.. Onneksi kinkkua saa syödä niin paljon kuin jaksaa ja fammu on tehnyt laatikotkin niin, että äiti saa syödä kaikkea muuta paitsi lanttulaatikkoa, josta taitaisi pylly pöristä niin pojalla kuin äidilläkin :)

Nyt me vielä toivotellaan teille kaikille hurjan kivat ja rentouttavat joulut, toivoen myös rauhaa ja rakkautta kaikkien jouluun ja sydämiin.. Ja sitten me keskitymme omiin rakkaisiimme ja hyvään ruokaan :)

Hyvää joulua kaikille! God jul!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuret kiitokset kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltäni!