perjantai 9. joulukuuta 2011

2kk neuvola

Tänään kahden kuukauden neuvola ja ensimmäinen rokote, tosin suun kautta. Paino noussu ja pituuttakin tullut lisää, hattukin kasvanut. Ei ehkä mittaustuloksien kasvu yhtä suurta kuin aikaisemmin, etenkään painon osalta, mut aika hurjastihan se alkuun nousikin. Ei tuo neuvolassa asiasta kuitenkaan maininnut joten tuskin on tarvetta olla huolissaan. Vaikka äitinä sitä toki on, kun ei vatsakaan ole vielä kunnossa. Neuvolassa eivät olleet siitäkään huolissaan.

Mummi tulee huomenna yöksi, äitiä hermostuttaa ja hieman stressaa. Äiti-tytär suhteemme on hieman haastava ja voimille käyvä.

En ole kerinnyt koneelle joten kommenteihin vastailu on viivästynyt, tällä puhelimella ja tällä muistilla se ois turhauttavaa kun ei näe kommentia samalla kun kirjoittaa. Koitan keritä ja muistaa vastailla viikonlopun aikana.

2 kommenttia:

  1. Meilläkin imetään jo nyrkkiä viiden viikon iässä. Kaippa ne kädet siis kohta löytyy, hirveesti niitä heilutellaan. Anteeksi etten ole visiteerannut hetkeen, meillä on ollut hiukan vauhdikas alku eikä niin hyvällä tapaa :(. Ihana käydä lukemassa vihdoin teidän kuulumisia!

    VastaaPoista
  2. Kivaa kun tulit Tiitu poikkeamaan. Mä laittelin sulle muuten jo jokin aika sitten sähköpostia uuden blogisi tiimoilta, odottelen mielenkiinnolla vastausta :) Vaikka ymmärrän kyllä jos et ole oikein sähköposteihin paneutumaan.

    VastaaPoista

Suuret kiitokset kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltäni!