maanantai 19. joulukuuta 2011

Peppu paukkuu ja korva kipuilee

Nyt on neljä yötä mennyt huonosti, iltaisin itketään ja öisin pieru kiusaa, kakkakin piruilee ja pörisee pari kertaa yössä. Äiti on tietysti väsynyt ja huonosti nukkunut, ja sekös kiukuttaa. Kiukkuamme siis täällä yhdessä, onneksi äiti toistaiseksi kuitenkin tosi vähän, huonomminkin voisi mennä.

Sain tuossa viikko sitten elämäni toisen korvatulehduksen ja sille kaveriksi antibiootti kuurin. Saapi nähdä kuinka äidin korva ja pojan vatsa voi nyt kun kuuri loppui.

Tänään illalla ei ainankaan pojan kohdalla näkynyt suuria muutoksia, kiukkua ja pörinää. Siinä saa äidin korvakin kärsiä oli sitten terve tai sairas.

Toivotaan parempaa yötä..

Nyt iltapalalle, nälkähän tässä tuli kun poikaa sai nukuttaa pari tuntia.

Ps. Vastailin vihdoin vanhoihin kommenteihin

2 kommenttia:

  1. Voi ei, vatsavaivat ovat kamalia! Itselle rankinta on varmasti tuo valvominen, pääsetkö päivällä yhtään silmiäsi ummistamaan? Toivottavasti syy vatsavaivoihin löytyy ja pian alkaisi helpottaa!! Voimia kovasti <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Heemu!
    Kyllä minä melkein päivittäin voisi päiväunet nukkua, mutta jos nukun kahdentoista jälkeen niin se vaikuttaa yöuniini, enkä sitten nuku öisin, joten koska en noin aikaisin oikein pääse päiväunille niin koitan sinnitellä jotenkin ja odottaa parempaa yötä. Onneksi viime yö oli hieman parempi. Kyllä mä toki aamupäivällä saan puolisen tuntia poika kainalossa lepäiltyä, poika kun ennen päiväuniaan ottaa torkut tissillä. Kuten tekee muuten juuri nytkin :)

    En ole oikein luottavainen sen suhteen et tää pian helpottaisi, aina kun alkaa näyttämään paremmalta niin tulee taas takapakkia.. No kai tää sit viimeistään helpottaa kun poika muuttaa pois kotoa tai ehkä tuo jo ennen sitä lakkaa kertomasta äidille kakkansa koostumuksesta ;)

    VastaaPoista

Suuret kiitokset kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltäni!