perjantai 16. joulukuuta 2011

Etsivä etsii

Pojan vatsa on hieman parempi, alkaa kakan väri olla jo melkein oikeaa. Koostumus onkin sitten aika litua :) Tästä värimuutoksesta innostuneena päätin kokeilla lisätä ruokavaliooni kananmunaa, seurauksena kaksi huonosti nukuttua yötä ilman kiusatessa vatsassa :(

Kakan värin muuttuminen alkoi muuten samantien kun lopetimme DDS-juniorin ja Disflatylin käytön.. Olisko voinu olla osa syyllinen tuo noiden käyttö. Rupesin noita epäilemään kun söin samaa ruokaa pari päivää ja kakan väri parani aina aamua kohden, yöllä emme siis antaneet Disflatyliä. Mutta heti aamupalan ja aamukakan jälkeen väri muuttui taas huonommaksi, aamupalan jälkeen poika sai aina tipat. Aika hurjaa jos nuo ovat syyllisiä, sillä onhan niitä käytetty vatsa ongelmien takia.

On tämä aikamoista etsivän työtä löytää aina syyllinen vatsavaivoihin. Asiaa auttaa se, että syön aikalailla samaa päivästä toiseen, aamuisin, iltaisin ja välipalaksi maissiriisikakkuja leikkeleellä ja sinisellä keijulla. Riisikakkujen lisäksi syön soija jugurtteja, vadelmakeittoa ja nakkeja :) lämpimänä ruokana syön perunaa ja jotakin lihasta, kevyesti maustettuna. Lisäksi salaattia, yleensä se sisältää salaattia, tomaattia ja kurkkua, sekä salaatinkastiketta. Juomana limua, laimeaa vadelmamehua tai vettä. Kaikki ruokahan on siis vielä maidotonta, viljatonta (gluteenitonta) ja munatonta. Lisäksi se kala on pannassa. Tähän ruokavalioon sitten varovaisesti lisäilen jotakin ja seuraan miten pojan vatsa reagoi.

Onhan tää aika haastavaa ja yksitoikkoista.. Todennäköisesti en tule tämän jälkeen syömään maissiriisikakkuja enää ikinä vaikka niistä olen aina kovasti tykännytkin :) Vaan mitäpä sitä ei äiti poikansa vuoksi tekisi.. ja omien yöuniensa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuret kiitokset kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltäni!