maanantai 29. elokuuta 2011

36+5

Meillä on mies sairastellut jonkinlaista vatsatautia, vatsa sillä on sekaisin ollut ja pahaaoloa on valitellut. Myös miehen kaveri ja sen puoliso ovat olleet ilmeisesti jollain lailla samassa taudissa. Tauti ei onneksi ole ollut kovin raju vaan enemmän sellainen piinaava. Tuo miehen kaveri on siis ollut nyt meillä jonkun päivän kylässä. Muutama tunti sitten huomasin itse kärsiväni kuvottavasta olosta, nyt toivon ettei tuo tauti olisi iskemässä minuunkin, vaan pahoin pelkään. Aluksi me tosin luultiin et kyseessä olis ruuan aiheuttama tauti, sillä kaikki kolme muuta saivat samankaltaiset oireet yhtäaikaa, vain minä joka en syönyt samaa ruokaa en oireillut. Nyt on epäily siirtynyt jonkun pöpön puoleen, etenkin jos minäkin nyt vielä sairastun. Ei kyllä nyt oikein huvittais sairastella.

Muita kuulumisia.. eipä ihmeempiä. Nukkuminen edelleen saman vanhan kaavan mukaista. Turvotusta edelleen, joskin hieman välillä hillitympää tai no hillitympää ja hillitympää, no eipä ainakaan valtavaa koko ajan. Selkä/lantio kipuja, kyllä ja joka päivä, hidastaa aikalailla menoa :( Sormet jäykkänä edelleen. uutena kivana olen saanut oikean olkapään/lapaluun jumiin ja se saa ajoittain lapaluuta, olkapäätä, kyynerpäätä ja sormia myöten oikean käden vihlomaan. Ei kiva, kun muutenkin ois kauheesti tekemistä ja tuo vihlonta sormien jäykkyyden ja lantion kivun kans tietty hidastaa tekemistä aika hurjasti.

Mut en siltikään suostu vielä valittamaan ja kitisemään kuinka kurjaa tää raskaus on. On tätä odotettu ja toivottu niin monta vuotta, et vaikka päälläni seisten aijon kestää nää viimeiset viikot :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuret kiitokset kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltäni!