torstai 25. elokuuta 2011

36+0

Alle kuukausi laskettuun aikaan, tarkalleen tasan neljä viikkoa. Tänään on myös merkittävä päivä sinänsä, sillä nyt saisimme mennä jo synnyttämään lähimpään sairaalaan, enää ei tarvitsisi matkustaa yli tuplamatkaa synnyttämään. Rajapyykin ylitys sekin ja odotettu sellainen :)

Lisäksi tänään on suuri päivä muutenkin, olemme nimittäin viettäneet tänään monen monta tuntia Ikeassa. Nyt meilläkin on pinnasänky ja kamalasti paljon muutakin, niin meille perheenä, kuin piskuisellekin. Tosin ne ovat vielä purkamatta auton kyydissä, mutta onpahan ainakin meidän omassa pihassa :D Ei niitä enää jaksanut sieltä ryhtyä purkamaan, kun kotiin kymmenen jälkeen illalla pääsimme. Seuraavaksi suunnittelin muutenkin nukkumista, vaikka pitkästä aikaa sainkin viime yönä nukkua melkein kahdeksan tuntia yhteen menoon :)

Eipä meiltä enää kauheasti taida puuttua piskuista ajatellen, jotakin pientä, mutta periaatteessa ei taida olla mitään sellaista mitä ilman emme pärjäisi. Tai no oikeastihan vauvan kanssa pärjää alkuun tosi vähällä, joten suurin osa meidänkin tavaroista on jonkun mittapuun mukaan täysin turhia. Ei minun äidillä esim ole koskaan ollu hoitopöytää, ei edes mitään alustaa minkä päällä vauvan vaippaa olisi vaihdettu, kyllä siihen tarkoitukseen taisi pyyhe tai joku viltti kelvata sohvan tai sängyn päällä. Mutta, se mitä meinasin vielä paikallisesta lastentarvikeliikkeestä hakea ihan jo ehkä tällä viikolla on pinnasängyn päälle tulevan verhon  tanko. Siinäpä ne hankinnat sitten alkaa olla. Jossakin vaiheessa tosin ostetaan ehkä matkasänky, mutta tuskinpa sitä ihan heti tarvitaan, kuten ei sitä syöttötuoliakaan. Sitterikin meiltä vielä puuttuu, mutta en ole vielä aivan varma sen tarpeellisuudesta, etenkään ihan alkuun, ehkäpä vauva voi olla aluksi ihan vaan lattialla viltin tai jumppamaton päällä, kun ei vauvaa voi kuitenkaan heti jättää täysin valvomatta koirankaan takia. Myöskään "hoitopöydän" päälle ei ole hankittu mobilea, mutta tiedä sitten tarvitseekokaan ja voinhan mä askarrella sen vaikka itse jos jotain siihen nyt heti haluan.. kartonkia kehiin ja siten se on halvalla ja nopeasti tehty :) Voisin tosin kyllä ostaa piskuisen "hoitopöydän" viereen muutaman korin ja piskuisen pyllyn pesua tai lähinnä kuivausta varten muutaman käsipyyhkeen, ettei tarvitse kaikkia meidän käsipyyhkeitä siihen käyttää. Niin ja se minkä unohdin tänään ikeaan, suljettavan laatikon piskuisen likaisia kestovaippoja varten.

Että, onhan noita hankittavia juttuja sitten kuitenkin vielä muutama, tosin en ota paineita enää noista, ilmankin pärjään jos tarvitsee :)

Nyt pitäisi siis enää saada nuo kaikki tavarat järjestettyä, kuten myös meidän vanhempien tavarat. Ikkunoiden ja lattioiden pesun voin jättää suosiolla vikalle viikolle epätoivoiseksi yritykseksi saada synnytys käynnistymään, vaikka jokainenhan meistä tietää ettei se oikeasti siten käynnisty vaikka lähes kaikki sitä yrittää :D

Jokos sinä olet miettinyt millä saisit synnytyksen käynnistymään? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuret kiitokset kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltäni!