keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

28+0

Uusi viikko alkoi jälleen ja nyt olisi jäljellä siis enää 12 viikkoa, siis sen saman 12 mikä oli alussa niin kamalan jännää. Meneeköhän aika nytkin yhtä hitaasti kuin silloin välillä tuntui menevän, tuskin ollei viimeisiä viikkoja lasketa jolloin luultavasti vyöryn eteenpäin, ainakin jos vatsa jatkaa samaa tahtia kasvuaan. Tällä menolla minusta ei nimittäin laskuetunajan paikkeilla näy kuin pienet ulokkeet jotka etäisesti muistuttavat päätä, käsiä ja jalkoja =D Jo nyt on nimittäin housujen ja sukkien päälle laittaminen aika hankalaa seisten, eikä meidän pikkuiseen vaatehuoneeseen kyllä tuolia mahdu.

Mutta, joo ilmeisesti ihmetteleminen ja kummasteleminen täällä blogissa auttaa :) Minähän siis toissapäivänä ihmettelin missä kelan päätös viipyy ja eilen sitte sain sen päätöksen pakkauksesta. Eilen ihmettelin kovasti missä sitten loput päätökset viipyy ja tänään sain sitten nekin :) Mitähän sitä seuraavaksi ihmettelisi =)

Haaa, taidankin ihmetellä sitä, että milloinkohan sitä saisi nukkua yhden yön kokonaan heräämättä aamulla 5-7 välillä pissalle ja valvovansa sen jälkeen 1,5-3 tuntia nukahtaen sitten lopulta uudestaan. Tosin aina vessahätä ei taida olla syy heräämiseeni, miehen kellon lisäksi, vaan taitaa se piskuinenkin jo herätellä minua ainakin välillä potkuillaan tai punkeamisellaan :)
Eilenkin menin nukkumaan joskus 01.00 ja heräsin sitten miehen kelloon hiukka vajaa 5.00, tämän jälkeen kävin vessassa ja söin viilin, sitten koitinkin saada unta huonolla menestyksellä. Lopulta noin 8.30 nukahdin ja heräsinkin sitten 11.30. Joten joo ei ihan putkeen mennyt :) Ja tätä on jatkunut jo pitkään, taidan olla nukkunut alle viisi kertaa kokonaisen yön sen jälkeen kun tein positiivisen testin vai alkoiko tää jo viikko ennen sitä..
 No, lohduttaudun nyt sillä, että tähän on nyt totuttava ja olenpahan saanut harjoitella ennen piskuisen syntymää. Vauvan synnyttyä, kun ei kuitenkaan äidillä ole enää kokonaisia unia piiiitkään aikaan, aluksi syötetään, sitten muuten vain huolehditaan ja sitä huolehtimistahan jatkuu sitten vielä senkin jälkeen, kun se äidin kullanmuru on muuttanut pois kotipesästään :)

En muuten sitten usko, että tämä ihmettely saa minut nyt nukkumaan kokonaisen yön, mutta saahan sitä aina yrittää =) Meillä nimittäin on vielä lisäksi koira joka herättelee minua tassutuksillaan. Mieshän meillä koiralle opetti, että ulos pääsee jos käy makuuhuoneen oven takana pöyrimässä ja huokailemassa, mutta eihän tuo mies itse siihen enää herää, tietenkään :)

Mitenkäs teillä muilla, oletteko heräilleet yöllä vessaan ja joko vauva herättelee teitä potkuillaan? Oletteko muuten saaneet nukuttua hyvin?

2 kommenttia:

 1. Vastaan kommenttiisi täällä omassa blogissasi, jotta varmasti näet vastaukseni ;) Kysyit lupaa tuon "tyttö/poika" -listan julkaisemiseen ja se toki passaa, jos mainitset alkuperäisen "lähteen", kuten aioit tehdäkin :)

  Tuohon ylläolevan postauksen uniasiaan täytyy kommentoida sen verran, että oikein ihmettelen milloin rakko alkaa pitää minua öisin hereillä. Yleensä herään kerran yössä pissalle, joskus en sitä kertaakaan. Kohtalaisen hyvin saan nukuttua, mutta herään tunnin välein kääntämään kylkeä kun lonkkia alkaa kolottaa.

  Tietääkseni en ole vielä kertaakaan herännyt vauvan liikkeisiin, mutta kyllä tuo joskus jumppailee minun herätessä yöllä. Yleensä silitän jonkun aikaa vatsaa ja kuiskien kehotan häntä nukkumaan. Turhaahan se on, kun pikkuihminen innostuu silityksestä ja alkaa jumpata vielä kovemmin :D

  VastaaPoista
 2. Suuret kiitokset Jii!
  Olisin kyllä käynyt kurkkimassa sinunkin blogissasi vastausta, mutta mukava se on saada kommentisi tännekin :)
  Ehdottomasti mainitsen sinut tuon yhteydessä.

  Auts! Tuo lonkkien kolotus ei ole varmastikkaan kivaa :( Itse olen siltä vielä onneks säästynyt, pidän kuitenkin varmuudenvuoksi tyynyä tukena kyljellään ollessani.

  En minäkään varma ole tuosta olenko vauvan liikkeisiin herännyt, mutta ilkeästi joskus kylkeen koskee kun herään ja meidän piskuisella on tapana pungeta itseään oikeaan kylkeeni niin että kylkiluut soi.

  Aika turhaa varmasti tuo "rauhoittelu" silittelyllä ja juttelulla :D Sama se on vika täälläkin, mutta jotenkin sitä silti aina sen saman "virheen" tekee.. jos siis silittelyä ja juttelua voi koskaan virheeksi sanoa :)

  VastaaPoista

Suuret kiitokset kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltäni!