keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

25+0

Tänään on ollut ihrapossupäivä, se iski käydessäni Seppälässä, se sovituskopin peili.. grrrr! Raskausmasu ei aiheuta mitään yökötystä vaan sitä kohtaan tunnen lempeää rakkautta, mutta reidet, käsivarret ja kaksoisleuka, puhumattakaan perseestä, ne saa mut voimaan pahoin! Mä en tule ikinä saamaan näitä kiloja pois! Mä joutuisin lopettaa koko syömisen jos haluisin näistä läskeistä eroon.. Mä en kestä tälläistä, mä näytän just siltä miltä mä en koskaan ole halunnu näyttää, mun perse on iso ja läski, reidet huutaa selluliittia ja mun valtavat tissit saa kaiken muun läskin kans mut näyttämään tasapaksulta ihrapötköltä! Mun jalatkin näyttää puupökkelöiltä, sillä mun nilkat on niin paksut ja läskit.

Mä toivon et mä onnistun imetyksessä ja et se vie multa edes muutaman liikakilon. Mä toivon et kunhan piskuinen syntyy ja sopiva aika tulee niin mä saan itsestäni tarpeeks irti ja saan raahauduttua salille rääkkäämään itseni maitohapoille ja veren maun suuhun.

Mä en halua katsoa itseäni peiliin ennen kuin paino on vähintään sen 60kg, mieluiten jonkin verran alle, tässä lyhyessä varressa sekin on vielä aika reippaasti. Mua ei haittaa mun kasvava vatsa, mä esittelen sitä mielelläni, mut mua haittaa nää läskit! Jos tää olis edes tavallista turvotusta, mut kun ei ole :(

Mä en tajua kuinka mun mies voi edelleen väittää et mä oon kaunis!

4 kommenttia:

 1. Tuttuja tunteita. Miulla ainaskin helpottaa se, että syön yliterveellistä ruokaa, tai sitten päivän pelkkiä kasviksia. Ihan oikeasti alkaa itsekin näyttämään paremmalta, kun tietää syöneensä oikein, ja vaikka käyneensä pienellä kävelyllä. Muista, että muuten ryöttänen look saa ajatukset vellomaan myös painon ympärillä, eli pidä huolta itsestäs! :) Tsemppiä!♥
  -syömishäiriötaustainen esikoisen odottaja

  VastaaPoista
 2. Hei älä ole noin ankara itselles! Oon ihan varma et asia ei ole niin huonosti kun itse näet asian :)
  /Sabina

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille molemmille Minty ja Sabina!

  Tuo päivä olikin tuollainen superläskipossuinhopäivä, onneksi ihan noin suuret inhopäivät on kuitenkin aika harvinaisia. Nyt on jo paljon parempi fiilis, vaikka ei ne kilot ole kadonneet ja inhoakin on vielä jäljellä. Inhosta en vaan eroon taida päästä ennen kuin painoa on tippunut 20 kiloa. Ennen raskauttahan mulla oli omasta mielestäni 10 kiloa liikaa, josta juuri ennen positiivistä testiä sain muutaman kilon pois. Ja siis vaikka olisinkin ollut ennen raskautta tuon 10 kiloa laihempi olisin silti ollut normaalipainoinen, enkä edes lähellä alipainoista. Raskauden aikana on sitten tullut jo kymmenen kiloa lisää painoa, yhteensä siis 20 kiloa enemmän kuin tahtoisin. Osahan toki on ihan normaaleja raskauskiloja, mutta 10 kiloa tässä vaiheessa on jo liikaa, mulle kun annettiin neuvolanlääkärin puolesta lupa lihoa sen 6-8 kiloa koko raskauden aikana.. että on tuota elopainoa jo ihan tarpeeks :( Eikä siis ihme jos superinhopäiviä tulee välillä, etenkään kun helteillä ei voi verhoutua vaatteiden alle.

  Niin ja pukeutumisesta olen aina koittanut pitää huolen, röntöissä en mene kuin maalla ja jonkun mielestä pukeudun sielläkin liian siististi :)

  VastaaPoista
 4. good! onneksi ei ole usein tuommoisia päiviä, ottaa voinnin päälle pidemmällä tähtäimellä. :) Raskauden aikana kroppa muuttuu itse kullakin niin paljon, että varmaan kaikilla tulee noita läskipäiviä välillä, eikä tunnu kuuluvansa siihen kroppaan.

  VastaaPoista

Suuret kiitokset kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltäni!