maanantai 27. kesäkuuta 2011

27+5

Tänään oli neuvola, siellä tietenkin lähinnä vain ne perus jutut käytiin läpi. Pissassa hieman sokeria, mutta vain ihan vähän ja epäili josko johtuisi siitä kun olin aamulla syönyt makeaa. Hemppa oli edelleen 114, mutta hyvä siinä kunhan ei kovin laske ja olo on kuitenkin ollut ihan hyvä näinkin. Sydänääniä saatiin metsästää tovi, piskuinen  on ollut koko päivän meno päällä, eikä olisi nytkään välittänyt olla kuunneltavana :) On oltu todennäköisesti päällään ja pepullaa, sekä tietty molemmilla kyljillään.. on myös puskettu milloin peppua, milloin päätä kylkeen tai toiseen. Vauhtia siis riittänyt.

Itse sitten menen huomennan lääkäriin, sillä nyt on ollut selkä kovin kipeä, supistellut ja vihlonut, myös häpyluuta on vihlonut ja juilinut välillä tosi ikävästä. Saapi nyt nähdä kuinka käy, alkoiko mun loma nyt tästä vai mahdanko mennä vielä töihin. Mun kesälomahan alkais pe 8.7. joten työpäiviä olis enää 8 jäljellä. Kelan päätöstä en tosin ole veilä saanut, et toivotaan niiden päivien pitäneen paikkansa jotka palkalaskija pomolle laittoi :) Osa noista vihlomisista ja muista on toki varmaan ihan tuon piskuisen temmeltämisen syytä, mut osa on kyl tullu ihan vaan kun olen ollu liikkeellä.

Ens viikon tiistaina onkin ultra, joten ei tuo neuvolan täti ollut oikein mistään huolissaan, katsovat sitten ultrassa asioita tarkemmin, ainoastaan sanoi et sairasloma vois olla ihan hyvä ja suositteli ottamaan ehkä hieman iisimmin.

Nyt nukkumaan, sillä piskuinen on pitänyt minua hereillä 3.45 lähtien, tosin herätys olisi muutenkin ollu 5.10

Kuinka kauan teillä muilla meni saada kelan päätös?

Niin ja apua vaunun hankinta ongelmaan tarvitaan edelleen :)

9 kommenttia:

 1. Mulla kesti kelan päätöksen tulla joku noin 2-3 viikkoa (: mikä ultra sulla muuten on tulossa? Joku yksityinen? Oon mietiny kanssa et pitäiskö mennä vielä kerran kurkkimaan käärön yksiöön :P

  VastaaPoista
 2. mulla kesti kelan päätös 2kk, eli sain sen vasta viime viikolla ja tänään on la!

  VastaaPoista
 3. Susilapsi: mulla on viikon päästä kontrolliultra raskausdiabeteksen vuoksi, jotain hyvääkin onneksi siinä :) Olisin kyl ehkä ilman tätä ultraa harkinnu kans yksityiselle menoa, on se niin kivaa nähdä se oma vaavi siellä masussa :)
  Sä sait aika nopeesti ton päätöksen. Mulla on nyt menny vissiin jo 4 viikkoa, tosin meni palkanlaskijan kautta enkä tiiä kauan se hauto sitä paperia luonaan.

  Pikku myy: Oho! Mut oliks sulla niin et toivoit sitä uutta pakkausta? Oisko siks menny niin kauan..jokos sä sait sen äitiyspakkauksen? (en muista ootko blogissas siitä puhunu) :)

  VastaaPoista
 4. Siis puhuttiinko nyt äitiyspakkauksesta? Mulla meni päivää vaille kaksiv viikkoa, että päätöskirje tuli kotiin asti, päätös tehty sen mukaan noin viikossa. Eli pakkaus pamahtaa postiin lähipäivinä. :)

  VastaaPoista
 5. Nyt puhutaan kaikista kelan päätöksistä jotka koskettaa raskautta, lasta ja vanhempia.. eli koko helahoito joka haettiin sillä yhdellä ainoalla paperilla :)

  VastaaPoista
 6. Muissa ilmeisesti kestää sitten pidempään, kun tuossa äitiysavustuksessa. Muista ei nimittäin ole kuulunut mitään, vaikka hain kaikkia samalla. :) http://www.kela.fi/in/internet/suomi.nsf/NET/030609143617HN Tuolla on keskimääräiset käsittelyajat noissa etuuksissa!

  VastaaPoista
 7. Mulla ei ollu tossa äitiyspakkauspäätöksessä kestäny kuin neljä päivää siitä kun ne oli paperit saanu, mut sit kestikin viikko et se päätös löyti mulle asti, no kakkosluokassa kun postittavat niin meneehän siinä.

  Just susilapsi kommnetoi tuohon ylempään postaukseen et se oli kau muistaakseen saanu kaikki yhdessä.. missähän meidän oikein sitten jumittaa.. no ehtiihän ne tietty viel tulla, mut kiva kun monella alkaa kesäloma näin kesällä jo ehkä reilu kuukaus ennen äippälomaa ja jos siitä sit saa päätöksen vasta lomalla. No eipä ne kelassa sellaisia mieti :)

  VastaaPoista
 8. haettiin pakkaus eilen postista, samalla reissulla kun tultiin sairaalasta kotiin :) ja sain tosiaan sen uuden pakkauksen!

  VastaaPoista
 9. pikku myy: Kävinkin jo blogissasi kommentoimassa, mutta laitan tännekin kun en osaa jättää vastaamatta kommenteihin :)

  Teillä sitten meni tuo pakkauksen saaminen aika viime tippaan :) No onneks parempi myöhään kun ei silloinkaan =) Vaikka olishan se tietty ehkä ollu ehkä ihan kiva jos nyt edes muutama päivä aikaisemmin, mut onpahan tarina kerrottavaksi sitten prinsessalle kun se isommaksi kasvaa :)

  VastaaPoista

Suuret kiitokset kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltäni!