lauantai 30. huhtikuuta 2011

19+3

Kutittelu vatsassa jatkuu, välillä esiintyy myös pieniä nipistelyjä. Tämä kaikki alkaa olla "säännöllistä" eli joka päiväistä, usein tämä esiintyy ruokailujen jälkeen ja etenkin iltaisin sohvalla tai koneen ääressä istuskellessani. Juuri nytkin vatsa kutisee, n 10 minuuttia sitten söin aamupalan. Kutina ei kuitenkaan ole pysynyt täysin samanlaisena tai no kutina kyllä, mutta siihen on saatu lisämausteita, nyt sen mukana on "kuplintaa" ja välillä nuo "kuplat" liikkuvat. Kaikkinensa tuo kutittelu kestää noin 5-30 minuuttia kerrallaan ja esiintyy ehkä noin 4-5 kertaa päivässä, töissä tuota toki ei niin tarkasti ole huomannut kun siellä on niin kova tohina ja meteli koko ajan. Kutittelu alkaa usein harvakseltaan ja usein aika hentona, mutta monesti se villiintyy ja silloin esiintyy enemmän myös noita kuplia, lopuksi kutina taas harvenee ja lopulta loppuu kokonaan. Tätä kuplivan kutisevaa tunnetta on nyt ollut jo reilun viikon verran, mutta "säännöllistä" ja voimakkaampaa/pidempää se on ollut vasta muutaman päivän.

Jännityksellä odotamme miksi tämä kutina muuttuukaan vielä vai loppuuko se jossakin vaiheessa.

Tunnelma raskauden suhteen on onneks parempi, vihdoin alkaa pää kertomaan, että äitihän minusta taitaa tulla. Vaikka tuolla tavalla ajattelu hieman pelottaakin, entäs jos tiistaina kaikki ei olekkaan hyvin. Toisaalta tässä on nyt melkein 20 viikkoa pelätty ja loppuelämä menee varmasti lapsen puolesta pelätessä, joten ehkä tähän pelkäämiseen vaan saa tottua :)

Hauskaa vappua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Vastavierailulla <3. Totta puhut, niinhän ne sanoo, että lapsen synnyttyä pelkääminen vasta alkaa, eli odotusaika pitäisi ottaa rennosti.
    Huhhuh...taitolaji?? :D

    VastaaPoista
  2. Tosta kutinasta tuli mieleen myös vatsan kasvu, jolloin raskausarvet tulevat ja nehän kutisee. En osaa yhtään verrata oman masuni liikkeitä mihinkään kutinoihin :D Ihan muljahduksista potkuihin ne on kokoajan olleet, eikä kutinoita tai sitten en sellaisia edes tunne, ehkä jokaisella on erilaisia tuntemuksia?

    Kyllä sen vielä huomaa, kun aika kuluu, että sitä alkaa enemmän ja enemmän luottamaan siihen, että kaikki menee hyvin :)

    VastaaPoista

Suuret kiitokset kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltäni!