lauantai 16. huhtikuuta 2011

17+3

Olen nyt jo noin viikon verran kuulostellut vatsassani olevia nipistelyjä ja kutitteluja, erityisesti ilta-aikaan nuo alkavat. Kestävät muutaman minuutin, loppuvat ja alkavat mahdollisesti uudestaan. Aluksi tunsin noita satunnaisesti kerran illassa, nyt ne toistuvat joka ilta, joskus kaksikin kertaa. Nipistely todellakin tuntuu nipistelyltä, aivan kuin joku ottaisi kynsillä kiinni nahasta, kutittelu sellaista elohiirimäistä tai monen sormen kutittelua. Kutitus ja nipistely tuntuvat kohdun kohdilla, vaihtelevasti molemmin puolin.

Nyt sit tietysti mietin onko kyseessä kohdun kasvu vai voisiko kyseessä olla pikkuisen liikkeet.

2 kommenttia:

  1. Oletko tuntenut muljahteluja masussa? Ne vasta hassulta tuntuvat, kun pikkuinen siellä vaihtaa asentoaan :) Potkut tunnistin siitä, että kerran niitä tuli nopeasti 3 ihan peräkkäin ja sitten loppui yhtä nopeasti, kuin alkoikin. En sanoisi potkuja nipistelyksi, eikä masuuni kyllä minuutteja kestäviä potkuja ole tullut. Missä kohtaa kohtusi jo menee? :)

    VastaaPoista
  2. En ole varma tuosta muljahtelusta ja niitä "ilmakupliakin" on vaikea metsästää kun mulla on ilmaavatsassa 24/7.

    Siis ei tuo nipistys itsessään kestä kuin hetken, mutta niitä tulee sarjana/useita peräkkäin tai sekaisin kutittelun kanssa ja se kestää yhteensä muutamasta minuutista sinne noin kymmeneen minuuttiin, eikä tuokaan siis tauottonta ole silloin kun niitä "sarjana" tulee :)

    Mun kohtu on luultavasti jossain tuolla hieman navan alapuolella, itse tunnustullen väittäisin näin :) Ja noi kutittelut ja nipistelyt tuntuu vielä sitä alempana.

    VastaaPoista

Suuret kiitokset kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltäni!