perjantai 30. syyskuuta 2011

41+2

Tänään on ollu kamala päivä. Aluksi yöllä en saanut nukuttua tai nukahdin kyllä hyvin kahdeltatoista, mutta heräsin jo kahdelta, eikä uni sitten enää tullut. Aamulla kuuden maissa makasin sohvalla ja itkin, kipu takapuolessa, selässä ja jalassa oli sietämätön ja unen puute veivät vaan lopulta viimeisetkin voimat. Onneks sain muutaman tunnin kuitenkin tuossa aamulla nukuttua, seitsemältä uni lopulta tuli, harmi kyllä heräsin sitten jo kymmeneltä. Eipä sitten tullut liikaa nukuttua.

Päivällä ruuan jälkeen koitin sitten mennä nukkumaan päiväunia, vaan sänkyyn päästyäni pahaolo iski ja röyhtäilystä ei meinannut tulla loppua, vaahtoa nousi suuhun ja olo oli kamala. Päätäkin särki, olin ilmeisesti koko aamun ja päivän purrut hampaitani yhteen väsyneenä, sillä myös hampaiden juuret ja leikaluu olivat törkeän kipeät. En sitten saanut millään nukuttua, en voinut edes maata sängyssä sillä se vain pahensi oloani. Lopulta pyysin mieheni paijaamaan selkääni ja päätäni. Hän kiltisti tuli ja pelasti minut, ilman häntä olisin varmasti seonnut sen kivun kanssa, sillä olin juuri tunti sitten ottanut Panadol 1000mg, enkä tietenkään voinut lisää siinä vaiheessa ottaa. Silittely ja paijaaminen auttoivat sitten niin, että meinasin nukahtaa tai oikeastaan kai nukahdin, mutta heräsin, kun mies koitti poistua vierestäni. Lopulta jäin sitten vielä sänkyyn pötköttelemään ja mieskin palasi hetken päästä minua paijaamaan. Kipu pysyi onneks poissa ja nyt ilta on mennt hyvin, ei ole tehnyt kipeää, mitä nyt pikkaisen iskias kipuilee, mutta on onneks pysynyt siedettävänä kunhan en liikoja sohvalta urheilemaan lähde ja muistan välillä lämmitellä takapuoltani kauratyynyllä.

Harmittaa tuo iskias, tänäänkin jouduin hienon päivän viettämään sisällä, enkä päässyt edes tuttavaani tapaamaan vaikka hänellä oli tänään läksiäiset.

Saapi nähdä mitä tässä saa vielä kestää ennen kuin synnytys käynnistyy.. Kovilla minua ainankin ammutaan.

7 kommenttia:

 1. Harmi :( Mistä nuo kivut johtuivat? Iskias-vaivasta vai?

  Tsemppiä kuitenkin, viimeistä viikkoa viedään! :)

  VastaaPoista
 2. Hui, kuulostaapa tosi kamalalta! :( Tsemmpihalit täältä!

  VastaaPoista
 3. Voi kehveli sentään! :( Kovasti tsemppiä viimeisiin päiviin!

  VastaaPoista
 4. Suuret kiitokset teille kaikille, olette ihania! Hali.

  Onneksi näitä päiviä ja öitä ei tosiaan ole enää montaa jäljellä, toivon toki helpotusta jo ennen tiistaita, mut en usko siihen kovinkaan vahvasti.. No onneks siihenkään ei ole enää jäljellä kuin "kolme yötä jouluun on, laskin aivan itse" :)

  Iskias se tosiaan oli joka mua yöllä vaivas.

  VastaaPoista
 5. Harmi tuo kipu ja närästys. EI LÄMMINTÄ kauratyynyä vaan KYLMÄÄ, sen pitäis helpottaa..

  VastaaPoista
 6. Voi Anna, voimia täältäkin sinulle!! <3

  VastaaPoista
 7. Kiitos anonyymi ja Heemu, tekin olette ihania!

  Tuntuu niin hyvältä, kun ihmiset välittää!

  Anonyymi: Olen kokeillut tuota kylmääkin, mutta siitä ei ole ollut mitään apua. Tiedän et tulehdukselle kylmä on paras, mutta taas lämmin auttaa verenkiertoon ja siten kipuun. Toistaiseksi aijon kuitenkin pysyä lämpimässä, sillä se auttaa lähes välittömästi ja tärkeintä mulle on nyt selvitä "hengissä" tän kivun kanssa :)

  VastaaPoista

Suuret kiitokset kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltäni!