perjantai 9. syyskuuta 2011

38+2

Nyt masussa ollaan jo täysiaikaisia, aika hurjaa sanoo tämä äiti :)

Vieläkin on muuten sairaalakassi hieman pakkaamatta, lähinnä enää tosin miehen osalta. Saapi nähdä saako tuo pakattua omaa osuuttaan ennen kuin lähtö tulee, sillä jos minä osaan viivytellä ja jättää asiat viime tippaan niin osaa se tuo mieskin sen :) Itselleni pitäisi pakata vielä pari t-paitaa/toppia ja pitkähihaista mukaan, en vaan ole osannut vielä päättää millaisella paidalla olisi parasta imettää sairaalassa jos päädyn pitämään osastolla ainakin osin omia vaatteita. Imetysliivitkin on edelleen pesemättä, pitäis kai menny nyt heti pesemään ne käsin, ennen kuin taas kerran unohdan :)

Alakerran vihlonnat jatkuu edelleen, mutta vieläkään ei piskuinen ole kokonaan kiinnittynyt, liikkuu kuulemma vieläkin vähän. Neuvolassa oli kuitenkin kaikki taas hyvin, kun siellä eilen (toissapäivänä) kävin.

Nyt on välillä ollut päiviä jolloin vatsa tuntuu kovin kireältä tai erityisen herkästi rupeaa kiristymään. Tännänkin yksi sellainen päivä. Tuntuu, et aina kun nousen ylös niin alkaa supistamaan ja siihen lisäksi vielä alavatsaa kiristämään. Useampaan otteeseen on saanut pysähtyä ja nojata pöytään tai johonkin vastaavaan. ja hengitellä syvään, jotta kipu hellittäisi. Jotenkin vielä tuntuu ettei tuo vatsan kiristys oikein meinaa hellittää kunnolla ollenkaan, että olisi kireähkö oikeastaan koko ajan.

Lisäksi piskuinenkin on venyttänyt itsensä suoremmaksi ja pystympään asentoon, teki sen oikeastaan viime yönä. Yö meni kyllä muutenkin aika surkeasti, olen nimittäin nyt kaksi yötä hikoillut ilman peittoa. Ja kun sitten lisäksi häpyluuta vihloo, eikä mieleistä asentoa löydy millään, kun piskuisellakin on oma tahtonsa, niin eipä siinä kunnolla nukuta vaikka uniaikaa sinänsä sainkin ihan mukavasti viime yönä. Pari yötä taas menikin 5-6 tunnin katkonaisilla unilla.

Millaisia vaatteita sinä pakkasit sairaalakassiin ja meinasitko sinä pitää osastolla omia vai sairaalan vaatteita? Tai kumpia pidit jos jo sairaalareissun teit? :)

3 kommenttia:

 1. Mä päätin yksinkertaisesti etten jaksa sairaalassa murehtia omien vaatteideni takia niin että mennään se lyhyt aika sairaalan paidoilla kun kerran mahdollisuus on aiheuttaa toisille pyykkiä;) ja helpointa se on jos sitä maitoa rupeaa tulemaan kuin suihkusta niin pitää ne omat paidat puhtaina:P

  VastaaPoista
 2. Mä pidin kyllä niitä sairaalan paitoja vaan. Oli kätevää kun pysty vaihtaa uuteen niin usein kun siltä tuntui :) Toisaalta en olis varmaan mitään omia tiukkoja toppeja ja housuja edes käyttämään ton sektiohaavan kanssa. Mutta kannattaa tietysti ottaa omia vaatteita jos tuleekin sellanen olo että haluaa mielummin käyttää niitä :)

  VastaaPoista
 3. Susilapsi: En minäkään ole vielä päättänyt kummilla mennään, omilla vai sairaalan, mahdollisesti sairaalan, vaikka mä niitä vaatteita inhoonkin :)

  Jansku: Kuten Susilapselle sanoin niin mä inhoon sairaalan vaatteita, liikaa ikäviä kokemuksia sairaaloista, mä kun jouduin jo pienenä viettämään siellä jonkin verran aikaa. Mut mahdollisesti tulen kuitenkin käyttämään noita sairaalan paitoja, just sen takia et niitä saa vaihtaa niin usein kun tykkää :) Mut eiköhän mun sairaalakassista tule löytymään myös ne omat kaiken varalta :)

  Ja ehkä jos saadaan perhehuone niin musta voi tuntua oudolta käyttää sairaalan vaatteita, kun mies kuitenkin kulkee omissa.

  VastaaPoista

Suuret kiitokset kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltäni!