tiistai 20. syyskuuta 2011

39+6

Jostakin luin jokin aika sitten, että yleensä äidit kokevat kyllästymistä raskauteen hieman ennen synnytystä, tämä olisi kuulemma jonkinlaista henkistä valmistautumista synnytystä varten.

No, minähän en ole tuota kyllästymistä vielä suuremmin tuntenut, vaan nytpä pikkaisen alan tuntemaan. Tai en varsinaisesti raskautta kohtaan vaan näitä vaivoja tai näistäkin oikeastaan vain tätä uusinta joka jo aikaisemmin on piipahdellut käymään pikaisesti, mutta joka eilen tuli taas eikä antanutkaan periksi yöllä kuten ennen on tehnyt. Issias nimittäin iski, siihen kun yhdistää päälle lantion kipeyden ja häpyluun vihlonnan niin voinette arvata ettei liikkuminen tai liikkumatta oleminen ole kovinkaan mukavaa.

Lisäksi eilinen meni sohvalla, koska meinasi flunssa iskeä, nyt en uskalla vielä sanoa menikö ohi vai onko vielä taustalla kummittelemassa.

Harmittaa, kun pitäisi käydä hieman asioilla, muttei se tuon eilisen flunssan alun ja issiaksen kanssa oikein onnistu.

Kai tämä on sitten kropan tapa kertoa, että minunkin on aika lakata elämästä liian positiivisesti ja ruvettava kyllästymään tähän raskauteen :) Taidan olla kroppani mielestä aika jääräpää, kun näin kovilla panoksilla sen tarvitsee minua hätyytellä :D

Yksi päivä laskettuunaikaan, menen sanattomaksi :)

6 kommenttia:

  1. Voi kun jännää, enää yksi päivä laskettuuun! Ajatella että parin viikon sisällä jotakin tapahtuu! :) Tsemppiä ja jaksamista olojen kanssa, toivottavasti flunssa ei pääse pahana iskemään. Nyt C-vitamiinia poskeen!

    VastaaPoista
  2. Mulla olis tänään LA, mutta poika onkin jo pian 3viikkoa vanha. Ihan uskomatonta :)

    Ja sulla huomenna LA, niin jännää! Kohta säkin saat pikkuisen nyytin syliisi, ihanaa. Tsemppiä ja jaksamista loppuodotukseen!

    VastaaPoista
  3. Tytti: Kiitos! En mä oikein viel ymmärrä edes et kahden viikon ja yhden päivän päästä mä viimeistään olen sairaalassa odottelemassa et piskuinen syntyis :)
    Tällä hetkel flunssa tuntuu antaneen periks ja iskiaskin onneks helpottaa hieman, koko päivä täs menikin sohvalla sen takia :(

    Jansku: On se jännää miten ne vauvat syntyy kukin omaan tahtiinsa. Parhaassa tapauksessa meidänkin yhden päivän ero (lasketussa ajassa) muuttuu yli kuukauden eroksi (vauvojen syntymäpäivä) :)

    Kuten mä Tytille sanoin, niin en oikein viel edes ymmärrä, et kohta se piskuinen on mun sylissä :)

    Kiitokset tsempeistä! :)

    VastaaPoista
  4. Luin jostain kaikkitietävästä netin rasti ruutuun-testistä, että flunssaoireet viittais lähestyvään synnytykseen. :) (Se selittäis senkin, miksei tämä mun lenssu tartu mieheen niin millään!)

    VastaaPoista
  5. Voi että, pian saakin ruveta odottelemaan uutisia! Ihanaa synnytystä sitten kun sen aika koittaa (ellei ole koittanut jo)! :)

    VastaaPoista
  6. Minty: Ei se sitten ainakaan meillä liittynyt synnytykseen, flunssa meni ja maha jäi.

    Jii: Täällä kärvistellään vielä ihan yhtenä kappaleena, iskias vaivaa niin ettei meinaa edes sohvalta välillä ylös päästä. Ei siis tiedossa suursiivousta synnytyksen käynnistämiseksi :)

    VastaaPoista

Suuret kiitokset kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltäni!