sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Köh, köh

Meillä asustelee täällä yksi napansa ympäri pyörivä kieli jumppailija, jolle on iskenyt paha virkayskä :)

Pieni mies harjoittelee kovasti kuinka vatsallaan ollessa voi kurotella sivuilleen pyörimällä napansa ympäri. Tosin viime päivinä nämäkin harjoitukset ovan olleet hieman laiskanlaisia, ehkä siksi, että on pitänyt hauskuuttaa itseään yskimällä tai työntämällä kieltä ulos milloin milläkin mutkalla :)

Muutama päivä sitten, kun vielä navan ympäri pyörittiin enemmän, niin harjoiteltiin myös viemään jalkoja varsan alle. Vaan nyt ei se enää kiinnosta, on paljon tärkeämpääkin.. Yskiä, jumpata kieltä ja seistä, hyppiä ja "kävellä" kainaloista kiinni pidettäessä. Vastaavasti meillä kävi myös masulta selälleen kääntymisen kanssa. Pari-kolme viikkoa sitten poika keksi kuinka masulta käännytään selälleen ja teki sitä monta kertaa päivässä viikon verran, sitten eräänä päivänä kiinnostus lopahti ja nyt täällä ei olle parin viikon aikana käännytty kuin kerran.

Miksihän tuo ei malta opetella kunnolla noita taitojaan, kun aina pitäisi siirtyä jo seuraavaan, jo ennen kuin edellinen on kunnolla hanskassa.

3 kommenttia:

 1. Hei, kuinka vanha vauva teillä on? Meidän poika on 4,5kk ja tekee juuri tota eli yksii (ja öhöttää) ja näyttää kieltä plus päristelee ja välillä nauraa ja kiljahtaa. Sellaista jokeltamista ei kuitenkaan harrasta tai en mä tiedä ees millaista jokelluksen "pitäisi" olla. Ja lattialla menee 360 astetta ympäri ja jalat sätkii, mutta eteenpäin ei vielä pääse :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Poika on 5kk. Meillä ei vielä ole käännytty navan ympärillä kuin 180 astetta, ei kiinnosta, eikä huvita, pitäs saada seistä ja hyppiä :) Toi yskiminen on kyl niin huvittavaa :D Meillä kans harjoitellaan tuota päristelyä, niin ja suun "naksuttelua". En minäkään tiedä miten jokellus oikeasti määritellään, mut oisko se sitä missä on jo tavuja ja kovia konsonantteja, siis jos ymmärrät mitä tarkoitan :)

  VastaaPoista
 3. Meillä kans tuota virkayskää välillä :) Opittiin kans tuo mahalta selälleen kääntyminen, mut sit muistu taas mieleen et mitenkä käännytään mahalleen niin nyt taas enemmän sitä harjoitellaan. tarkkana kyllä saa jo olla et mihinkä neiti viilettää kun välillä onnistuu pyörimällä kulkemaan sivulle useita metrejäkin :) Voi kun nää kehitttyy niin nopeesti!

  Mie en tajuu et mihin taas on aika mennyt, kun en oo kerenny käymään siun tai kenenkään muunkaan blogia lukemassa, mut tänään vihdoin eestyin! ja onpa Ihana lukea et mitäkä muut melkein samanikäset vauvat osaa ::)

  VastaaPoista

Suuret kiitokset kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltäni!