sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Jumppaa pumppaa

Viisi kuukautta tuli täyteen jo aikaa sitten, pian tulee täyteen jo kuusi kuukautta.

Yöt nukutaan surkeasti vieläkin, tissiä tarvitaan usein. Alkuyöstä tosin joskus nukutaan neljä tuntia ilman, mutta sitten se riemu repeää ja tissiä saa työntää suuhun joskus jopa puolen tunnin välein. Kävelevänä tuttina on hieman väsyttävää olla. Mutta, koska toinen vaihtoehto on vielä huonompi, niin tällä mennään.

Imetystä me siis jatkamme vieläkin, eikä meillä kiinteitä ole aloitettu. Ensi viikolla käydään lääkärissä maitoaltistuksessa ja ollaan ehkä astetta viisaampia taas.

Viikonloppuna oltiin ukin luona käymässä ja poika oppi siellä hivuttautumaan takaperin. Eihän tuo toki sitä itse vielä tajua, mutta sentti sentiltä tuo jumppaillessaan liukuu taaksepäin. Harmi on kova, kun lelut "karkaa" ulottumattomiin :) Poika siis nostaa vatsaansa irti lattiasta ja siinä alas mennessään onnistuu työntämään itseään sentin tai kaksi taaksepäin.

Tuon vatsajumpan alettua on taas navan ympäri pyöriminen hieman rauhoittunut, vaikka tällä kertaa ei olekkaan kokonaan vanha taito loppunut, kun uusi on astunut kuvioihin. Vatsalta selälleen kääntyminenkin on palannut, tosin hyvin vähäisenä. Toisinpäin tuo on kääntynyt vain kerran, kun työnsi vauhtia isänsä vatsasta.. Sitä ei siis oikeasti edes lasketa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuret kiitokset kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltäni!