torstai 26. huhtikuuta 2012

Jarruja ja unta kiitos!

Voisko joku painaa jarrua ton pojan puolesta???

Meillä kontataan nyt jo hienosti ja lähdetään tutkimaan taloa ihan yksin. Sitten, kun kyllästyttää tullaan nykimään äidin lahjetta, tosin aika pitkään siinä menee ennen kuin kyllästyttää.

Ja jottei äidin elämästä jännitys loppuisi on poika ruvennut nousemaan tukea vasten seisomaan. On tuo jo kerran kokeillut kameraa tavoitellessa kävelläkin tukea vasten, mutta pyllylleenhän siinä mentiin. Niin ja toissa päivänä tuo hetken mietti ja asetteli kiivetäkseen sohvalle, miut onneks nyt sentään ei ainankaan vielä tuntunu keksineen kuinka se tapahtuu. Pitääkin muistaa ettei itse vahingossakaan näytä esimerkkiä, poika nimittäin on hyvin tarkkaavainen, konttaustakin hieman "opetettiin" näyttäen esimerkkiä ja tarkkana tuo katseli ja rupesi asettelemaan käsiään ja jalkojaan :)

Onhan se toki kivaa, et poika pääsee nyt itse liikkumaan, mut jos nyt kuitenkin eka hetken viel harjoittelis sitä tasapainoaan ennen kuin siirtyy taas kehittymisessä eteen päin tai kehittyis vaikka siten, et nukkuis kokonaisia öitä tai ees pidempiä pätkiä kuin kolme tuntia. Äiti kiittäis jos sais nukkua joskus hyvin.

1 kommentti:

  1. Teillä onkin poika lähtenyt ajoissa liikenteeseen, pian varmaankin jo kävelee.. Meillä on nyt myös lähdetty konttaamaan tosin vain taaksepäin. Peruttaen kyllä pääsee nopeasti toiselle puolelle huonetta ja tutkimusmatkoja tyttö tekeekin paljon. Ei voi enää pitkäksi aikaa yksikseen lattialle jättää, kun ei tiedä mitä se keksii.. :) Oletko tehnyt kotona mitään muutoksia lapsen liikkeelle lähdön jälkeen, turvallisuutta ajatellen siis?

    VastaaPoista

Suuret kiitokset kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltäni!