maanantai 23. huhtikuuta 2012

Mälsä ja tylsä äiti

Äiti on tylsä ja mälsä. Äiti saa osakseen kiukun, kun isi lähtee töihin. Äiti saa osakseen kiukun, kun kupsahtaa nurin. Äiti saa osakseen kiukun, kun ei anna kääntyä ja kontata hoitopöydällä. Äiti saa osakseen kiukun jos ei älyä milloin halutaan olla sylissä, milloin lattialla. Äidille on hyvä kiukutella silloin, kun tuntuu siltä, että kiukuttaa tai harmittaa.

Meillä on opittu heittäytymään sylissä selkä notkolla selälleen ja kiukkuamaan, kun kiukuttaa tai harmittaa jokin asia.

Miksi minulle ei kerrottu, että vauva saa ensimmäiset kiukkukohtauksensa jo kuuden ja puolen kuukauden ikäisenä.. Vaikka kyllä tuo kiukku eilen vielä enemmän äitiä huvitti ja onneksi kaikki tämä kertoo myös siitä kuinka tärkeä, luotettava ja rakas äiti on :)

2 kommenttia:

 1. ...niin ja tylsä äiti ottaa vielä kädestä pois kaikki sellaiset kivat asiat... ja tänään meillä vasta suututtiinkin kun tyhmä äiti piti sylissä vierasta vauvaa! :D Hieman tosiaan huvittaa nuo kiukkuilut välillä :)

  VastaaPoista
 2. Teillä kontataan nyt ...ikää n.7kk? HUI! Meillä nimittäin ei puutu montaa päivää/viikkoa että tuo jätkä alkaa liikkumaan. Ympyrää vetää tosi hienosti ja kontallaan pysyy, muttei siitä vielä liiku. Pelottavaa.
  Kiukkua täälläkin mittaillaan ja omat hermot menee huutavaan vauvaan ihan joka päivä. Me testaillaan toisiamme :D hahaha

  enkelipolya@gmail.com
  http://pikkujaska.vuodatus.net

  VastaaPoista

Suuret kiitokset kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltäni!