lauantai 7. toukokuuta 2011

20+3

Joka kerta klikatessani sivussa olevaa laskuria hämmästelen kuinka voi olla, että päiviä pikkuisen syntymään on enää alle puolet jäljellä, en vaan käsitä, ei mene jakeluun :)

Soittelin äitiyspolille ja kyselin niistä nipistelyistä, kutinoista ja ilmakuplista. Ja kuten arvelinkin nipistelyt on kohdun kasvua ja vatsapeitteiden venymistä. Kutina ja ilmakuplat on pikkuisen liikkeitä, kutinaa se nimitteli "perhosen siiviksi", minä tosin korjasin ettei se siltä tunnu vaan ihan kuin pienien sormien hivelyiltä, mutta lujasti tuo silti väitti niiden johtuvan siitä kun pikkuinen osuu kohtuun :) Eihän ne toki ole siis sormien hivelyä, sillä pikkuisen sormet on vielä liian pieniä, mutta tuntuvat siltä kuin ihan pikkuiset sormet hivelisivät ihoa sisältäpäin. Kutina ei siis todellakaan tunnu siltä kuin joku hento siipi hipaisisi, vaan kyllä se ihan kunnon kutinaa on :) Ilmakuplat ovat sitten jo potkuja, hentoja vielä, sillä ilmeisesti istukka vaimentaa. Näin asian arvelinkin olevan, mutta kun en usko mitään ennen kuin näen ja kun moni väitti ettei ne niitä ole. Onneks tuon kätilön lisäksi olen kuullu muitakin puolesta puhujia niin nyt uskallan jo väittää olevani oikeassa :) Lisäksi juttelin asiasta ystäväni kanssa joka juuri synnytti ja jolla oli myös istukka aivan edessä ja tuo allekirjoitti nuo tuntemukseni, myös tuolla kätilöllä oli itsellään ollu istukka edessä.

Muutama ilta sitten tunsin kyllä kovemmankin potkun, kunnon tömäyksen, oikeastaan kaksi. Tömäyksiä ei tosin sen jälkeen ole kuulunut ja kutinatkin on ollu vähäisempiä, ehkä meillä on viihdytty eri asennossa. Tänään on tosin taas enemmän kutissu, et voihan se olla niinkin et pitkän työpäivän jälkeen ei ole pikkuinenkaan enää niin jaksanut liikuskella, vähemmästäkin metelistä ja menosta sitä väsyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuret kiitokset kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltäni!